Snekuglen

Med mindfulness kan du igennem nærvær og opmærksomhed styre dit sind og dit liv........ Du kan finde ro, både i krop og sind, og bare rette din opmærksomhed mod nuet.

Mange mennesker oplever en stigende tilstand af travlhed, med stress, og for mange kan det være svært at være tilstede her og nu. Der stilles mange krav til os i hverdagen.

Mindfulness kan hjælpe dig med at være tilstede i nuet, så du ikke finder dig selv i overhalingsbanen - og ikke finder dig selv i hverken fortid eller fremtid, når det ikke er hensigtsmæssigt.

Mærk den indre ro du kan opnå med mindfulness, så du kan give din fulde opmærksomhed til en arbejdsopgave, skolen, børnene, og ikke mindst dig selv.

Denne mindfulness er målrettet stressramte...... Noget jeg har erfaring med gennem mit arbejde, men også personligt. Jeg ved hvor vigtigt det er at blive bevidst om de signaler kroppen sender os, for vores krop vil rigtig gerne guide os. jeg kan hjælpe dig med at lytte til og mærke din krops signaler.

Du kan booke en stressbehandling hos mig, hvor sessionen vil være målrettet dig og din situation, og hvor vi snakker om hvor du selv kan sætte ind så du får fokus på at sige ja til dig selv. Når du siger ja til andre, siger du nemlig nej til dig selv.

Måske kender du snekuglen, med sneen der hvirvler rundt....

Hvis du oplever dine tanker og dit sind som sneen der ikke falder til ro, vil du med stor sandsynlighed kunne hente gode og virksomme redskaber ved mindfulness.