Økologisk dyrket og koldpresset Aloe Vera

Aloe Vera Gel 250 ml Kr. 180.-

99,7% Pure Aloe Vera Gel, koldpresset, fra økologiske Aloe Vera plantager på De Kanariske Øer.

Gennem historien har Aloe Vera været brugt til hud- og hårpleje samt til behandling af mange sygdomme.

I dag findes Aloe Vera i et stort antal skønhedsprodukter.

I Finca Canarias Aloe Vera ekstraherer vi den rene Aloe Vera-pulp (Aloe Barbadensis Miller) direkte fra bladene. Vi koldpresser den rene friske pulp for at bevare alle dens egenskaber. Gennem denne metode får vi et produkt, der er 99,7% ren Aloe Vera juice med alle dens næringsstoffer.

Aloe Vera har mere end 75 gavnlige stoffer til vores krop, såsom vitaminer, mineraler, anthraquinoner, monosaccharider, polysaccharider, enzymer, plantesteroler og 20 af de 21 essentielle aminosyrer.

Derudover udvikler planter dyrket på De Kanariske Øer mange flere egenskaber på grund af dets varme og stabile klima, dets nærhed til havet og dens vulkanske jord. De Kanariske Øer betragtes som et paradis for dyrkning af Aloe Vera af høj kvalitet.

Aloe Vera-planterne, der dyrkes på De Kanariske Øer, betragtes som den bedste kvalitet Aloe Vera i verden, der indeholder 3 gange mere acemannan (komplekst polysaccharid, der findes i det indvendige bladgel af aloe vera planten), end planter dyrket i andre regioner i verden.

Flere kosmetologer har allerede anerkendt gode resultater i behandlinger med Aloe Vera til mange hudproblemer, da det let trænger ind i epidermis, dermis og hypodermis, som er de tre hudlag, for at fjerne bakterier og fede aflejringer fra porerne.

Næringsstoffer og mineraler indeholdt i planten øger den helbredende virkning, som Aloe Vera har på alle hudproblemer, herunder rosacea, acne og psoriasis. Dets indhold af vitaminer og aminosyrer tilskynder til reproduktion af nye celler, og som følge heraf anses Aloe Vera for at være den bedste naturlige cellulære regenerator. Derfor vil anvendelsen af ​​Aloe Vera efterlade huden med et strålende og sundt udseende.

Anvendelse:

Påfør den rene gel morgen og/eller aften. Det kan påføres på krop og i ansigtet. For personer over 30 år anbefaler vi at kombinere Aloe Vera med en naturlig fugtighedscreme.

Før påførsel skal huden være ren og tør. Aloe Vera kan påføres før sminke, kombineret med din daglige creme.

Folk af alle aldre og gravide kan bruge ren Aloe Vera gel.

Opbevaring:

Dette produkt indeholder 99,7% Pure Aloe Vera Juice, koldpresset og ekstraheret direkte fra sine blade. Det anbefales at opbevare dette produkt i køleskabet, når det er åbnet. Dette for at undgå oxidation af produktet.

12 måneder holdbarhed i køleskabet, når det er åbnet.

BEMÆRK: Aloe Vera er en lilje, og er en del af samme familie som hvidløg, løg og tulipaner. Af denne grund kan lugten af ​​den rene gel være lidt stærk. Når den påføres huden, forsvinder lugten fuldstændigt på mindre end 2 minutter, da den absorberes 8 gange hurtigere end vand.

Derudover begynder gelens farve efter 6 måneder at blive gul. Dette er plantens normale oxidationsproces, derfor er det muligt at fortsætte med at bruge det, indtil produktet bliver orange eller indtil det når 12 måneder.