Intensive Regenererende creme

Intensive Regenererende creme Kr. 370.-

Intensiv regenerativ ansigtscreme.

Eksklusiv formel udviklet af en hudlæge og plastikkirurg som et regenerativt middel efter ansigtskirurgi.  

Indeholder hyaluronsyre, kaviar, avocadoolie, ren aloe vera juice og E-vitamin.  

Hyaluronsyre er et naturligt stof i vores hud, der har funktionen til at regulere dens evne til at absorbere vand og næringsstoffer. Det opretholder hudens naturlige balance og elasticitet.

Dette stof findes i store mængder i huden hos mennesker under 30 år. Efter denne alder begynder huden at ældes, og den naturlige cellulære regenerering begynder at aftage. Ved 40 års alderen indeholder huden kun omkring 50% hyaluronsyre og kun 10% ved 60 års alderen.

Dette stof fungerer som en svamp, der holder vand fra huden, hvilket øger mængden af ​​hudfoldninger og rynker. Det fungerer som et fyldstof, så det er ideelt til at udfylde alle typer rynker og ansigtslinjer. Det er også vigtigt i hudens reparation og celleomsætning. Det hjælper med at fjerne alderspletter og tilføje elasticitet og fasthed.

Avocado-olie, der betragtes som den mest næringsrige og antioxidante vegetabilske olie, og ren Aloe Vera-juice er en ideel blanding til intensiv hydrering.

I løbet af få uger vil du opdage en glødende, næret og sund hud.  

Denne ikke-fedtede creme kan bruges som en dag- eller natcreme.  

Anvendeslse: Påfør cremen om morgenen eller aftenen i ansigtet, omkring øjne og på nakke/hals, indtil den er helt absorberet.  

Før påføring skal huden være ren og tør. Det anbefales at eksfoliere din hud omkring 3-4 gange om ugen for at holde porerne rene og klar til en korrekt absorption af en fugtighedscreme.

Denne creme kan bruges som fugtighedscreme dag eller natcreme. Takket være den friske Aloe Vera-juice, der er i den, absorberes alle stoffer meget hurtigere uden at efterlade en olieagtig fornemmelse.  

Den kan bruges af mennesker i alle aldre.  

Opbevares på et køligt, tørt sted og væk fra direkte sollys.

Vi anbefaler at anvende cremen med en plastikske for ikke at forurene produktet med fingrene.  

Dette produkt vil holde 12 måneder, når det er blevet åbnet.  

50 ml plastbeholder.